İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Haluk Ündeğer Anaokulu

Haluk Ündeğer Anaokulu

Adres
SEYİTNİZAM MAH. GÜMÜŞSUYU DAVUTPAŞA CAD. HALUK ÜNDEĞER ILKOKULU BLOK NO 28 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Vizyon
İhtiyacı kadar tüketen, gelecek nesillere karşı sorumluluk hisseden, çevre sorunlarına karşı duyarlı, bilinçli ve katılımcı, grup çalışmalarında etkili, bireysel özelliklerine saygılı, problem çözme becerileri kazanmış, bireylerin yetiştirildiği, emsallerine ilham veren bir okul olmak...
Misyon
Milli ve kültürel değerlerin benimsendiği, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda insanlığın gelişimine olumlu katkılarda bulunacak sorumluluk duygusu gelişmiş,21.yy becerileriyle donatılmış, bilimsel bilgiler ışığında düşünen, vicdanlı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.
sabah 07.30-12.30 Öğlen 13.00-18.00
Bağcılar-Kabataş Yolu Üzerinde Akşemsettin Merkez Efendi Durakları Ortasındadır
Seyitnizam Mah./ZEYTİNBURNU
Proje Çalışmaları